Brand

A Brand to “Watch”: Amant

(Foto via Amant)

In 2018 kreeg een gloednieuwe horlogelijn zijn “kickstart” op de populaire crowdfundingswebsite Kickstarter. Amant-horloges zamelden geld in van de gemeenschap om hun Zwitserse automatische ETA 2824-2 Explorer, model ‘Côte D’Azur’ limited edition te lanceren. Het belooft een kwaliteitsproduct te worden voor iedereen die naar avontuur verlangt. Sinds het aanvankelijke succes van die lancering is het merk Amant uitgegroeid met het uitbrengen van een aantal stijlvolle horloges.

Hoewel het merk jong is, heeft Amant zichzelf al gedefinieerd als een merk dat gelijk staat aan de hoogste klasse, luxe en weelde. De premium look van deze horloges verheft elke look waarmee ze worden gecombineerd om een algeheel fashion-forward ensemble te creëren.

Hoewel Amant-horloges beelden oproepen van een zuivere, klassieke luxe stijl, zijn ze gebouwd om lang mee te gaan en gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit, zoals chirurgisch staal en saffierkristalglas, zodat ze bestand zijn tegen de gekste avonturen van het leven. Een Amant-horloge om de pols is als een modieuze, tijdloze metgezel voor alle levensfasen.

Luxe premium look

Amant maakt uurwerken voor reizigers over de hele wereld en noemt hun horloges zelfs naar prominente Europese steden en sites om het gevoel van reizen en het zien van sites te ontkrachten, ongeacht waar je je horloge draagt. Hun petite-collectie breidt hun assortiment ook uit voor reizigers met een kleiner postuur, zodat iedereen kan genieten van de luxueuze premium-look van een Amant-horloge.

Hoewel de horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en een uitzonderlijke uitstraling hebben, zijn ze niet duur. Veel van hun horloges kosten iets minder dan 300 euro, dus je hoeft jezelf niet schuldig te voelen als je jezelf of anderen trakteert op een klein stukje uurwerkluxe.


%d bloggers liken dit: